Kamyonet Kapısını Çalan Adamdan İlginç Savunma

featured

Antalya’da otobüs bekleyen Mehmet Ekin’in durağın yanına bıraktığı kamyonet kapısını çalan M.G (40),polis tarafından yakalandı. M.G., “Durakta sahipsiz gibi duruyordu. Ben de aldım” dedi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Vatan Bulvarı’nda, bu sabah saatlerinde akılalmaz bir olay meydana geldi. Kamyoneti için kapı satın alan Mehmet Ekin, evine gitmek üzere otobüs beklediği sırada durağın yanında yere bıraktığı kapının çalındığını fark etti. Ekin, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu.

DHA’da yer alan habere göre ihbarın ardından harekete geçen polis, şüpheliyi aramaya başladı. Kısa süren araştırmanın ardından kapıyı alan kişinin, çöplerden katı atık toplayan M.G. (40) olduğu belirlendi. Kısa sürede yakalanan M.G., gözaltına alındı.

Suçlamaları kabul etmeyen M.G., “Baktım otobüs durağında sahipsiz gibi duruyordu. Ben de aldım” dedi. M.G., işlemleri için polis merkezine götürüldü. Kapısının bulunması üzerine sevinen Mehmet Ekin ise “Durakta otobüse binmek için beklerken kapım çalınmış. Hemen polisi aradım” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kamyonet Kapısını Çalan Adamdan İlginç Savunma