Kamyonetli Dehşet! Tarlada Kanlı Hesaplaşma: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kamyonetli Dehşet! Tarlada Kanlı Hesaplaşma: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kırıkkale’nin Evliyalı köyünde balya yaptıkları sırada aralarında anlaşmazlık çıkan iki grup arasında kanlı bir olay yaşandı. Tartıştığı kişilerin çalıştığı tarlaya kamyonetle dalan İsmail K., 5 kişiyi ezdi. Olayda 74 yaşındaki Ali Aktaş hayatını kaybederken, 4 kişi de ağır yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Evliyalı köyünde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde balya yapan K.D. (51) ile İsmail K. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.D. ve yanındaki Ali Aktaş (74), Y.C.D. (21), G.D. (23) ve İ.K. (25), başka bir tarlada çalışmaya devam etmek için bölgeden ayrıldı.

Akşam saatlerinde ise İsmail K., kamyonetiyle tartıştığı grubun bulunduğu tarlaya gitti. Burada da sözlü sataşmada bulunan İsmail K., daha sonra kamyonetiyle grubun üzerine hızla sürdü. Kamyonetin altında kalan 5 kişi yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastanelere sevk edildi. Ancak yaralılardan Ali Aktaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılardan İ.K. ve Y.C.D.’nin durumlarının ciddiyetini koruduğu, K.D. ve G.D.’nin ise hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

Olayın ardından kaçan İsmail K., jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kamyonetli Dehşet! Tarlada Kanlı Hesaplaşma: 1 Ölü, 4 Yaralı