Kanal İstanbul’da Yeni Gelişme Çiftçilere ‘Boşaltın’ Emri

featured

“Kanal İstanbul” projesinin önemli bir bölümünü kapsayan Arnavutköy’de, hayvancılık yapan çiftçilere ahırlarını tahliye etmeleri tebliğ edildi.

Arnavutköy’de İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı kararda, Kanal İstanbul’un yapılacağı bölgede hayvancılık ve çiftçilik yapanların Nisan 2021’e kadar tahliye işlemlerini başlatmaları istendi.

İlçeye bağlı mahallelere yönelik alınan kararda, tüm hayvan ahırlarının ivedi bir şekilde tahliye edilmesine, tahliye işlemi için ise belli mahallelere Nisan, Mayıs ve Haziran aylarına kadar süre verileceği belirtildi.

Bu süre zarfları içinde hayvanların ahırların dışına çıkarılmaması ve tahliyeden sonra da mevcut yapıların kullanılmasına devam edilmesi halinde belediye ekipleri tarafından yıkım işlemlerinin başlatılması ve yasal işlem yapılması kararı alındı.

İstanbul Ziraat Mühendisleri Odası, pandemi gerekçesiyle verildiği belirtilen karara tepki göstererek ilçenin inşaat rantına teslimiyetin odağı haline geldiğini açıkladı.

Arnavutköy’ün ekolojik, kültürel ve sosyolojik yapısının 3 koldan kırıma uğradığı kaydedilen açıklamada ilçenin, “mega proje”lerin kesişme noktası haline getirildiği “3. Köprü Yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Arnavutköy’de Deliklikaya, Hadımköy, Ömerli, Sazlıbosna ve Yeşilbayır mahallelerinde acele kamulaştırma kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırmalar yapılmıştır. 45 kilometre uzunluğunda planlanan Kanal İstanbul’un 28,6 kilometresi Arnavutköy sınırlarından geçmektedir”  ifadesi kullanıldı.

konulu porno

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kanal İstanbul’da Yeni Gelişme Çiftçilere ‘Boşaltın’ Emri