Karabük’te Kıskançlık Cinayeti

Karabük'te Kıskançlık Cinayeti

Karabük’te korkunç olay: Eşi ve kayınvalidesini sokakta vurup intihar etti Karabük’te yaşanan bir cinayet olayı, tüm Türkiye’yi şoke etti. Bir yıl önce evlenen Hasan Küçükyılmaz (59), eşi Özlem Küçükyılmaz (45) ile kıskançlık yüzünden tartıştı. Eşi, annesi Nazife Çetingök (62) ile birlikte evden çıkınca, Hasan Küçükyılmaz peşlerine düştü. Yeni Mahalle Kandil Sokak’ta pompalı tüfekle ateş açan katil zanlısı, eşi ve kayınvalidesini öldürdü. Daha sonra aynı mahalledeki bir çamlıkta polisleri görünce, kendini vurarak intihar etti.

Karabük'te Kıskançlık Cinayeti

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Hasan Küçükyılmaz’ın 2008 yılında ilk eşini de öldürdüğü ve cezaevinde yattığı ortaya çıktı. Ayrıca Özlem Küçükyılmaz’ın geçen hafta eşinden şiddet gördüğü ve KADES uygulamasını kullanarak yardım istediği ancak şikayetini geri çektiği belirlendi.Karabük'te Kıskançlık Cinayeti

Cinayet öncesi ve sonrasında WhatsApp durumundan paylaşımlar yapan Hasan Küçükyılmaz’ın ses kayıtları ve videoları da kan dondurdu. Katil zanlısı, eşini aldatmakla suçlayarak, “Yaptıklarının bedelini ödedin. Annen de ödedi, baban da cenazenizin başında durarak bedelini ödemiş olacak” dediği görüldü. Ayrıca “Yarın 5 Eylül´de Allah nasip kısmet ederse, yarın bu arkadaşınız bu dünyada yok. Dersiniz ki niye yok. Bir sene önce vatandaşın birisi ile tanışıp evlendik. O yüzden yok” diyerek cinayeti planladığını da itiraf etti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Karabük’te Kıskançlık Cinayeti