Karamollaoğlu ile Babacan Görüştü

featured

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bir araya geldi. İki lider görüşmelerin ardından basın toplantısı gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Türkiye’nin geleceği için lider ziyaretlerine devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’la başlattığı ‘Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri’ programı kapsamında,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmelerinin ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ziyaret etti.

Görüşmeye Ali Babacan ile birlikte eski adalet bakanlarından Sadullah Ergin de katıldı. Karamollaoğlu’nun yanındaysa yardımcısı Birol Aydın vardı. Karamollaoğlu’nun bir sonraki ziyaretinin ise GELECEK Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu da ziyaret etmesi bekleniyor.

Ziyaret sonrasında iki lider ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan gündeme dair açıklamalarda bulundu. Basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ali Babacan, Temel Karamollaoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  Babacan, “Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile beraberindeki heyet bugün bize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ülkemizin meselleri ve problemleri ilgili çözüm alışverişinde bulunduk. İlkeler ve değerler üzerinden değerlendirmeler yaptık. Çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Karamollaoğlu ile Babacan Görüştü