Karamollaoğlu’ndan Yeni Anayasa Yorumu

featured

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündemi değerlendirdi. Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Anayasa’ çıkışını gündemi değiştirmek olarak yorumladı.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yeni Anayasa’ya ihtiyaç var’ çıkışına cevap verdi. Karamollaoğlu, “Anayasa değişikliğinden önce zihniyet değişikliğine ihtiyacımız var. Ekonomik sorunlar, adalet problemleri, eğitim, işsizlik gibi konular beklerken bir anda yeni anayasa meselesi ortaya çıkarıldı. Bu değişiklik açıklamasını, sadece gündemi değiştirmeye yönelik yapılan bir açıklama olarak görüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

İzmir ve Kayseri’de yaşanan deprem ve yine İzmir’de yaşanan sel felaketi hepimizi derinden üzdü. Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Diğer tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hükümetin, Myanmar’da yaşanan zulümlere yönelik ciddi adımlar atması gerekir.

Hükümet, Doğu Türkistan ve Myanmar Müslümanlarına yapılan zulümlere ne yazık ki sessiz kalmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanını Müslüman coğrafyalardaki zulümlere karşı aleni bir tavır almaya davet ediyoruz.

Anayasa değişikliğinden önce zihniyet değişikliğine ihtiyacımız var. Ekonomik sorunlar, adalet problemleri, eğitim, işsizlik gibi konular beklerken bir anda yeni anayasa meselesi ortaya çıkarıldı. Bu değişiklik açıklamasını, sadece gündemi değiştirmeye yönelik yapılan bir açıklama olarak görüyoruz. Çiftçimizin, esnafımızın, bütün vatandaşlarımızın dertleri var. Atamalarda liyakat gibi bir sorunumuz var. Bu sorunlar görmezden geliniyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Karamollaoğlu’ndan Yeni Anayasa Yorumu