Kartal’da Dehşet: Eşini Bıçakla Tehdit Etti, Çocukları İhbar Etti

Kartal'da Dehşet: Eşini Bıçakla Tehdit Etti, Çocukları İhbar Etti

İstanbul Kartal’da yaşanan bir kadına şiddet olayında, eşi tarafından darp edilen ve bıçakla tehdit edilen bir kadın, eşinin evden ayrılmasının ardından kendini eve kilitledi ve çocuklarına haber verdi. Çocuklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadını evden çıkardı ve hastaneye kaldırdı. Kadının eşi ise tekrar eve gelerek çocuklarıyla tartıştı ve polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Kartal Yeni Soğanlık Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kadir Ç. (24) ile Zeynep Ç. (23) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kadir Ç., eşine yumruk ve tokat atarak darp etti. Ardından da eline aldığı bıçakla eşini tehdit etti. Kadir Ç., daha sonra evden ayrılırken, korku ve panik yaşayan Zeynep Ç., kendini eve kilitledi ve durumu çocuklarına bildirdi.

Çocuklarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, kapısı kilitli olan eve girmek için itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekiplerinin kapıyı açmasıyla eve giren polisler, yüzünde darp izleri bulunan Zeynep Ç.’yi buldu. Zeynep Ç., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu sırada saldırgan eş Kadir Ç., tekrar evin önüne gelerek kızı ve oğluyla tartışmaya başladı. Baba ve çocukları arasındaki tartışmanın sona ermesi için polis ekipleri devreye girdi. Çocuklarının şikayetçi olması üzerine Kadir Ç., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Darp edilen kadının kızı olay yerinde sinir krizi geçirdi. Saldırgan babanın kızı “Kadına bıçak çekmiş. O benim babam. Babam olduğu için utanıyorum” diyerek babasına tepki gösterdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kartal’da Dehşet: Eşini Bıçakla Tehdit Etti, Çocukları İhbar Etti