Kartal, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde 3 Mart’ta yaşanan dehşet verici olayda, aralarında husumet olduğu iddia edilen Yener K. ve eniştesi Serkan Temel (45) arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Yener K., yanında taşıdığı tabancayla Temel’e ateş etti. Ardından, Temel’in üzerinden araçla geçerek olay yerinden kaçtı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Temel’in hayatını kaybettiğini belirledi. Kaçan Yener K., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Temel’in cenazesi ise hastane morguna kaldırıldı.
Olayın güvenlik kamerası görüntülerinde, Yener K.’nın marketten çıkan Temel’in önünü kestiği ve darp etmeye başladığı, ardından silahını çıkararak ateş ettiği anlar yer aldı. Şüphelinin, mermisi bittikten sonra şarjörü değiştirerek ateş etmeye devam ettiği ve Temel’in üzerinden araçla geçerek kaçtığı anlar da kaydedildi.







