Kartal’da Kanlı Tekel Bayi Kavgası

Kartal’da Kanlı Tekel Bayi Kavgası

İstanbul Kartal’da geçtiğimiz hafta yaşanan olayda, sokakta başlayan tartışma tekel bayiine sıçradı. 13 yaşındaki T.T., 18 yaşındaki Muhammed A.’yı bıçakladıktan sonra, Muhammed A.’nın akrabaları Bülent A. ve Yasin A. da olay yerine gelerek T.T.’ye saldırdı. Kavgada sopalar ve bıçaklar kullanılırken, 4 kişi yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, polis ekipleri T.T.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, Kartal’da 15 Eylül Çarşamba günü saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.T. ile Muhammed A. arasında sokakta henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine T.T., elindeki bıçakla Muhammed A.’yı göbek üstü böbrek hizasından yaraladı. Ardından T.T., tekel bayiine girerek kaçmaya çalıştı.

Muhammed A.’nın yakınları Bülent A. ve Yasin A. da durumu fark ederek tekel bayiine girdi. Burada T.T., Bülent A.’yı sol göğüs üstünden, Yasin A.’yı da sağ kol ve sağ bacak kısımlarından bıçakladı. Bülent A. ve Yasin A. da ellerindeki sopalarla T.T.’ye vurdu.

Kavgada 4 kişi de yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, dükkandan kaçan T.T.’yi kovalayarak yakaladı. Yaralanan 4 kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Muhammed A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise tedavi altına alındığı öğrenildi.

Öte yandan, polis ekipleri tarafından yapılan incelemede, Bülent A.’nın taksirle yaralama, Yasin A.’nın 2 adet kasten yaralama, taksirle yaralama, Muhammed A’nın kapkaç, T.T.’nin (suça sürüklenen çocuk) kasten yaralama, motosiklet hırsızlığı, yağma suçlarından kaydının olduğu belirlendi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kartal’da Kanlı Tekel Bayi Kavgası