Müge Anlı’da Aranan İkranur’dan acı haber geldi!

featured

Tüm Türkiye’nin gözünün üstünde olduğu umutla bir haber beklediği Giresun’un Bulancak ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi’nin cansız bedenine ulaşıldı. Küçük çocuğun cansız bedeninin dere yatağında bulunduğu açıklandı. Olayın kaza mı yoksa bir cinayet mi olduğu emniyet güçleri tarafından araştırılıyor

Giresun’un Bulancak ilçesinde 4 gündür aranan İkranur Tirsi’nin cansız bedeni dere yatağında bulundu. Acı haberi AKUT Giresun Temsilcisi Dr. Cengiz Cindemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

DEHŞETE DÜŞÜREN İDDİA

İHA’da yer alan habere göre ise ilk bulgulara göre küçük İkranur’un öldürülerek dere yatağına atıldığı iddia edildi. Olayın nasıl gerçekleştiği ile ilgili bilgi verilmezken, Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından minik kızın cansız bedeni ambulansla otopsi için Giresun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAYMAKAM AÇIKLAMA YAPTI

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna ise yaptığı açıklamada, savcılığın soruşturmayı çok yönlü olarak yürüttüğüne dikkat çekti. Tuna, “O bölgede çok yönlü arama faaliyetleri 2 gündür devam ediyordu. Olayın tüm yönleriyle soruşturması savcılığımızca devam edecek.” dedi.

Tuna, gazetecilerin İkra Nur’un ölümüne ilişkin bulgularla ilgili sorusuna ise, “Şu saatte söyleyeceğimiz her şey soruşturmanın selametine sakınca getirebilir. Bu konularla ilgili şu an yorum yapmamız doğru değil.” yanıtını verdi. Cansız bedenin bulunduğu noktayla ilgili soru üzerine Tuna, küçük kızın dere yatağında bulunduğunu anımsattı. Tuna, “Suyun içinde. Orada su derinliği çok fazla değil. Yüzeyle taban birbirine çok yakın.” ifadesini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Müge Anlı’da Aranan İkranur’dan acı haber geldi!