Kayseri’de 4.7 Büyüklüğünde Deprem

Kayseri'de 4.7 Büyüklüğünde Deprem

Kayseri’nin Sarız ilçesinde bugün saat 13.17’de 4,7 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan verilere göre, depremin yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi. Deprem, Kayseri başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Sarsıntının ardından ilçede endişe ve telaş hakim oldu.

Sarız Kaymakamlığına vekalet eden Pınarbaşı Kaymakamı İbrahim Gökmen, “Şu an itibarıyla olumsuz bir durum görünmüyor. Ekiplerimizin tamamı sahada. AFAD İl Müdürlüğü ekipleriyle sevk halindeler. Bize intikal eden olumsuz bir durum yok.” ifadelerini kullandı. AFAD İl Müdürlüğüne de şu ana kadar ilçeden olumsuz bir ihbar gelmediği belirtildi. Kayseri Valiliği, yaptığı yazılı açıklamada, “İlimiz Sarız ilçesinde saat 13.17’de AFAD kayıtlarına göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Depremde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamış olup, saha tarama çalışmalarımız devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Kayseri Valiliği ise, yaptığı yazılı açıklamada, “İlimiz Sarız ilçesinde saat 13.17’de AFAD kayıtlarına göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Depremde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamış olup, saha tarama çalışmalarımız devam etmektedir.” diye duyurdu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kayseri’de 4.7 Büyüklüğünde Deprem