Kayseri’de Belediye İşçisi Çöp Yığının Altında Kaldı

Kayseri'de Belediye İşçisi Çöp Yığının Altında Kaldı

Kayseri’de Molu Düzenli Çöp Depolama ve Komposto Tesisleri’nde meydana gelen olayda, bir belediye işçisi çöp kamyonunun boşalttığı çöplerin altında kalarak kayboldu. Olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Ancak çöp yığınının derinliği ve hava şartlarının olumsuzluğu nedeniyle çalışmalar zorlukla ilerledi. Arama kurtarma ekipleri, 4 saat süren çabalarının ardından belediye işçisine ulaşamadı. Çalışmalar, gece boyunca devam etmesi planlanan olumsuz hava koşulları nedeniyle sabaha ertelendi.

Olay, Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bulunan Molu Düzenli Çöp Depolama ve Komposto Tesisleri’nde saat 16.00 sıralarında yaşandı. Tesiste çalışan belediye işçisi, çöp kamyonunun boşalttığı çöplerin altında kaldı. İşçinin arkadaşları, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine AFAD, UMKE, Turkuaz Arama Kurtarma, ANDA ve İHH ekipleri geldi. Ekipler, çöp yığınının altında kalan belediye işçisini bulmak için çalışma başlattı. Ancak çöp yığınının yaklaşık 10 metre derinliğinde olması ve yağmurun etkisiyle çöplerin kayganlaşması çalışmaları güçleştirdi. Ekipler, 4 saat süren çalışmalarının sonucunda belediye işçisine ulaşamadı. Çalışmalar, gece boyunca devam etmesi planlanan olumsuz hava koşulları nedeniyle sabaha ertelendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Belediye işçisinin kimliği henüz açıklanmadı. Çöp yığınının altında kalan belediye işçisinin sağlık durumu hakkında da bilgi verilmedi. Olay yerinde bekleyen belediye işçisinin yakınları ise endişeli bir şekilde haber bekliyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kayseri’de Belediye İşçisi Çöp Yığının Altında Kaldı