Kayseri’de Kanlı Düğün: Uzman Çavuş Bıçaklanarak Öldürüldü

Kayseri'de Kanlı Düğün: Uzman Çavuş Bıçaklanarak Öldürüldü

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde dün gece yaşanan olayda, iki düğün salonundan çıkan araçlar arasında kaza sonucu başlayan tartışma kanlı bitti. Kavgaya karışanlardan biri, Diyarbakır’da görevli olan Uzman Çavuş Utku Can Demir’i kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Demir’in yanındaki 2 arkadaşı da yaralandı.

Olay, saat 23.30 sıralarında Mimarsinan Mahallesi’nde meydana geldi. Birbirine yakın olan iki düğün salonundan çıkan araçlar, yolda karşılaştı. İddiaya göre, araçlardan biri diğerine çarptı. Bu durum üzerine araçlardaki kişiler arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada, Diyarbakır’da uzman çavuş olarak görev yapan Utku Can Demir, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kalbinden bıçaklandı. Demir’in yanındaki 2 arkadaşı da çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar, ambulanslarla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan Utku Can Demir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Demir’in cenazesi, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kayseri’de Kanlı Düğün: Uzman Çavuş Bıçaklanarak Öldürüldü