Kazaya Müdahale Eden Polise Çarpıp Kaçtı

Kazaya Müdahale Eden Polise Çarpıp Kaçtı

İstanbul Ümraniye’de gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında dramatik anlar yaşandı. Saray Mahallesi Küçüksu Caddesi’nde, Ömer Sevim’in kullandığı 34 AND 188 plakalı otomobil ile aynı yönde ilerleyen 34 DAY 252 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Bu çarpışma sonucu otomobil, yol kenarındaki trafik ışıklarına çarparak dururken, hafif ticari araç ise bir apartmanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada, her iki aracın sürücüleri de yaralandı.

Olay yerine hızla intikal eden polis ve sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti ve güvenlik önlemleri aldı. Ancak bu sırada, görev başındaki polis memuru Sefa A.’ya, 59 PN 356 plakalı bir hafif ticari araç çarptı. Araç, polis ekiplerinin havaya ateş açarak yaptığı ‘dur’ ihtarına rağmen hızla olay yerinden uzaklaştı.

Çarpmanın etkisiyle yaralanan polis memuru Sefa A., olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi devam eden memurun durumunun takip edildiği bildirildi. Kazanın görgü tanıklarından Cihan Bakır, yaşananları şöyle anlattı: “Bundan önce bir kaza olmuştu, polis yolu kapatmıştı. Sonra beyaz bir araba hızla geldi, polise vurdu. Polis havada uçarak başka bir arabaya çarptı. Ben durumunun ağır olduğunu düşünüyorum. Ben bakamadım, ambulansı aradım.”

Bu trajik olayın ardından, kaçan sürücünün kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kazaya Müdahale Eden Polise Çarpıp Kaçtı