Kedisi Ölünce Veterineri Bastı

Kedisi Ölünce Veterineri Bastı

Ankara’da enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybeden kedisinin ölümünden veteriner hekim Ceren Eroğlu’nu sorumlu tutan A.K., 4 arkadaşıyla birlikte kliniği basarak Eroğlu’nu darp etti. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, A.K. polis tarafından gözaltına alındı ancak ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olay, Çankaya ilçesindeki bir veteriner kliniğinde meydana geldi. A.K., erken doğum yapan ve üst solunum yolu enfeksiyonu kaparak 4 gün sonra ölen kedisi Victoria’yı tedavi ettirdiği kliniğe geldi. Kedisinin ölüm haberini alan A.K., klinikte bulunan Ceren Eroğlu’na saldırmaya başladı. Eroğlu’na tokat atıp, saçını çeken ve başına vuran A.K., klinikteki eşyaları da dağıttı. A.K.’nin saldırısı sırasında “Seni rezil ederim. Seni boğarım. Bekle ben sana daha neler yapacağım. Demek öyle, al sana klinik” şeklinde sözler sarf ettiği duyuldu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, A.K.’yi gözaltına aldı. Ceren Eroğlu ise şikayetçi oldu. A.K., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, Eroğlu yaşadığı olayın şokunu atlatamadığını söyledi.

Eroğlu, DHA’ya yaptığı açıklamada, “Kedi erken doğum yapmıştı ve enfeksiyon kapmıştı. Biz elimizden geleni yaptık ama maalesef hayvanı kaybettik. Kedinin sahibine bunu anlatmaya çalıştım ama dinlemedi bile. Üzerime saldırdı ve bana çok kötü davrandı. Klinikteki eşyalarım da zarar gördü. Maddi kaybım da var. Bu olayın bir karşılığı olmalı. Biz hayvanlara bu kadar iyi davranırken üzerine şiddet görmek hiç kabul edilir bir şey değil” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kedisi Ölünce Veterineri Bastı