Kemal Kılıçdaroğlu : Sokağa inmenizi sağlamak için tahrik edebilirler Sandığı Bekleyeceğiz

featured

İzmir Çeşme’de Cumhuriyet Meydanı’nın açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulunarak; ”Sokağa inmenizi sağlamak için tahrik edebilirler” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satırbaşları şu şekilde;

  • Sokağa inmenizi sağlamak için tahrik edebilirler, hepimiz sakin olacağız, sandığı bekleyeceğiz ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz.
  • Cumhuriyetin 100. yılında güzel cumhuriyetimizi gerçek anlamda demokrasiyle taçlandıracağız. Sizden sadece sabır istiyorum, sabırla bekleyin. Sokağa inmenizi sağlamak için tahrik edebilirler, hepimiz sakin olacağız, sandığı bekleyeceğiz ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz.
  • Gazeteciye doğrudan doğruya saldırıda bulunuyorlar. Yaralamalar, silah atmalar, dövmeler… Gazetecinin günahı ne Allah aşkına… İşin garip tarafı saldıranların serbest bırakılması, hatta bazılarının takibe bile alınmaması. Ellerinden gelse, utanmasalar ‘Çok iyi yaptınız’ diyecekler
  • Siyasal iktidarın alkıştan çok eleştiriye ihtiyacı var. Bunu kavrayabilseler demokrasinin ne olduğunu anlayacaklar. Eleştiriyi en sağlıklı yapan bağımsız gazetecilerdir. Bizim hatalarımızı, eksiklerimizi görür. Biz de okuduğumuzda kendimize çeki düzen veririz. Sürekli alkış olduğunda hata üzerine hata devam eder ve karabasana dönüşür. Türkiye’nin bundan kurtulması lazım ve kurtulacak

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kemal Kılıçdaroğlu : Sokağa inmenizi sağlamak için tahrik edebilirler Sandığı Bekleyeceğiz