Kendisini ”Doktor” Olarak Tanıtan İYİ Partili Başkan Hakkında Suç Duyurusu

featured

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat OnbaşılıDoktor ” olmadığı halde kendisini bu şekilde tanıtarak partililerin duygularını sömürdüğü gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyusunda bulunuldu.

Kartalyasam.com’un yaptığı habere göre; İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı’nın ” Doktor ” olmadığı halde kendisini bu şekilde tanıtıp menfaat sağlamak amacıyla bu ünvanı kullanması ve ” Sahte İmza ” kullanılarak bir partiliyi ihraç edilmeye çalışılması olarak belirtiliyor.

Yaşananlarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı‘na suç duyurusunda bulunan İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı kurucu üyesi Ahmet Sunay Sadullahoğlu isimli partili suç duyurusuyla ilgili sosyal medya hesabından kamuoyu açıklaması yaparak şu ifadeleri kullandı;

”Kamuoyu’na Duyuru

01.01.2018 tarihinden beri İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı kurucu üyesi olarak siyasi hayatıma devam ediyorum. İYİ Parti, Meral Akşener önderliğinde yeni kurulan bir siyasi hareket olduğu için herkes gibi bende de büyük bir heyacan, yeni siyasi hedefler oluşmasına vesile oldu.

Yapıma uygun olduğunu düşündüğüm İYİ Parti sayesinde haksızlıklara, yalancılıklara, sahtekarlıklara karşı da mücadele etmeyi hiç aklımdan çıkarmadım. İYİ Parti Kartal İlçe Başkan adayı olan kazandığı kongreyle Başkanlığa layık görülen Fuat Onbaşılı’nın partililere kongre öncesi kendisini ” Doktor Fuat Onbaşılı ” olarak tanıtıp ” Doktor ” olmadığını öğrendiğimizde duygularımızla oynadığını şahsım olarak kabullenmek istemediğimi söylemek isterim.

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı kurucu üyesi olduğum için ve düşüncelerimi paylaştığımdan dolayı rahatsız olanlar şahısımı çeşitli entirika, oyunlarla İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı disiplin kurulu’na sevk ettiler. Bu entirikaların ve oynan oyunların başında ilçe yöneticisi veya yöneticileri adına beni partimden ihraç etmek uğruna ”Sahte İmza” düzenlediklerini öğrendim.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdi olarak, Devletimizin hukuk sistemine, yapısına inandığım, güvendiğim için; İYİ Parti İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı’yı ” Doktor ” olmadığı halde yalan söylerek, duygularımızı rencide ettiği, ” Sahte İmza ” kullanılarak beni partimden ihraç etmeye çalıştıklarından dolayı Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğumu kamuoyu’na arz ederim.

Saygılarımla,

Ahmet Sunay Sadullahoğlu

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı Kurucu Üyesi ”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kendisini ”Doktor” Olarak Tanıtan İYİ Partili Başkan Hakkında Suç Duyurusu