Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? Kibar Feyzo filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan Kibar Feyzo nerede çekildi, Kibar Feyzo filmi oyuncuları kimler, Kibar Feyzo nerede çekilmiştir, Kibar Feyzo filmi konusu ne? İşte Kibar Feyzo hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Kibar Feyzo filmi oyuncuları

Atıf Yılmaz yönetmenliğinde çekilen Kibar Feyzo filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Şener Şen, İlyas Salman, Erdal Özyağcılar, Müjde Ar…

Kibar Feyzo konusu

Kibar Feyzo konusu Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo’yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa’nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası verenle evlendirecektir. Bu aşamada Feyzo’nun rakibi Bilo’dur. Ancak türlü taktiklerle kızı almayı başaran Feyzo, başlık parasının yarısını verir. Diğer yarısı ise Ağa’ya yaptığı senetlerle ödenecektir. Eğer Feyzo senetleri ödemede başarısız olursa Ağa, kızını geri alacağını söyler. Korkuya kapılan Feyzo parayı denkleştirebilmek için büyük şehre göçer. Burada gördüğü medeni yaşam Feyzo’yu değiştirecek, köye döndüğünde birçok şeyi düzenleyip değiştirmesini sağlayacaktır.

Kibar Feyzo filmi nerede çekildi?
Kibar Feyzo filmi için sözlükte neler dediler?
Kibar Feyzo hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
1978 yapımı bir türk sineması komedi klasiği. müzikal ögeler de vardır bu pastoral – sosyal içerikli – ince mesajlı sevimli filmde :
köyün genç kızları çeşme başında, delikanlıları köy kahvesi ve meydanı yakınlarında karşılıklı vokalleşirler :
– kibar feyzo niçin niçin ?
– pötürüm var onun için…
(hvala , zvezda)

– yani ben sıçacam, sen de benim pohumun üstüne sıçasan öyle mi! ula ağa pohu üstüne poh olur mu ula?!!!!!

Kibar Feyzo filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Kibar Feyzo filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? Kibar Feyzo filminin oyuncuları ve konusu.