Kılıçdaoğlu: Faturalarımı ödemeyeceğim

featured

Cumhuryet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, zamlar geri çekilmediği takdirde faturalarını ödemeyeceğini açıkladı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımda, elektrik fatularına ilişkin açıklama yaptı.

Paylaşımında, “Neden elektrik faturalarınız şişirildi? Bir dilim kuru ekmeğinize kim göz dikti? Bu zulme ancak birlikte son verdirebiliriz. Buyurun bu ibret tablosunu konuşalım…” ifadelerini kullanan CHP lideri, “Bu saraylılar haysiyet hakkını insana yaraşır yaşam hakkını sizlere tanımıyor” dedi.

Isparta’daki Elektrik Kesintisine Değindi

Soyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Isparta’da yaşanan uzun süreli elektrik kesintisinede değinen Kılıçdaoğlu şunları söyledi; “Bu çeterler altyapıyı kışa hazırlamadığı gibi Isparta’ya giden yollar onların olduğu için yolları da açmadılar”

“@RTErdogan Yazın Faturanızı Gönderin”

Elektrik faturalarında KDV’nin yüzde 1’e inmesini isteyen Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;
“Sen kanamayı durdur biz gerisini seçim sonrası çözeceğiz. 31 Aralık gecesi bizzat imzaladığın elektrik zammını geri al. Bu zammı sen yaptın, geri almasını da bileceksin. Bu zulümünde vazgeç. Pandemide zorda kalınca IBAN vermesini biliyorsun. Halkımıza çağrı yapıyorum. @RTErdogan yazın faturanızı gönderin. Bakalım siz IBAN gönderince beyefendi ne yapacak”

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kılıçdaoğlu: Faturalarımı ödemeyeceğim