Kılıçdaroğlu Kadınlara Seslendi: “Deviremeyeceğiniz İktidar Yok”

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da kadınlara seslendi. Kılıçdaroğlu, “Kadınlar birleştikleri takdirde deviremeyeceğiniz iktidar yoktur” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da CHP Kadın Kolları’nın “YaşamHak” Projesinin tanıtım toplantısında kadınlara seslendi. “Asıl temel çözüm kadınların birlikteliğinde” diyen Kılıçdaroğlu, “Siyasette çok daha güçlü bir şekilde var olmalarında. Ben bütün kadınların belli bir hedef ilkesinde birleşmelerini istiyorum. Kadının siyasette çok daha güçlü var olmasıdır temel çözüm.” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bütün kadın kardeşlerimden beklentim var. Ben sizin hakkınızı savunuyorum, daha çok görünür olmanızı istiyorum, onun için yapacağınız ilk şey Siyasi partiler yasasının değişmesi için çaba harcamaktır. Gücünüzün farkında olun, olağanüstü bir gücünüz var. Kadınlar birleştikleri takdirde deviremeyeceğiniz iktidar yoktur” ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Yoksulluğunun giderilmesini istemek de bir haktır kadın için. Pazar artıklarından yiyecek toplayan bir kadın görmek istiyoruz, kadın evinde otururken sosyal devlet ona her türlü olanağı sağlamak zorundadır. Bunu sağlamadığınız takdirde devlet sosyal devlet olmaktan çıkar. Bu ülkede yaşayan kadınlardan iki şey bekliyorum. Ben sizin haklarınızı savunuyorum. Ama siz de kendi hakkınızı savunun. Biz 21. yüzyılın Türkiye’sinde yoksulluğu yaşamak istemiyoruz. Aile Destekleri Sigortasını getirmeyen partiye oy vermeyeceğiz diyeceksiniz.” değerlendirmesinde bulundu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kılıçdaroğlu Kadınlara Seslendi: “Deviremeyeceğiniz İktidar Yok”