Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi yarın sonuçlanacak: son durum ne?

Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi yarın sonuçlanacak: son durum ne?

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeleri devam eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugün son duruma dair açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada ilk turda ATA İttifakı bileşeni olarak destekledikleri Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın, ikinci turda Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı için “Sinan Bey’in kendi takdiridir. Zafer Parti’sini bağlamamaktır. Sinan Bey’le farklı düşünüyoruz. Üzerinde durmuyoruz, hayat devem ediyor. Cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık hâlâ da bunun için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sürmekte olan görüşmelerin hala sonuca ulaşmadığını ifade eden Özdağ, Kılıçdaroğlu ile birlikte bir toplantı daha gerçekleştireceklerini ve yarın saat 11.00’da beraber bir açıklama yapmayı planladıklarını da not etti. Görüşmelere dair sözlerinde terörle mücadelede taviz verilmemesi ve kayyum atama imkanının gerekli olduğuna vurgu yapan Özdağ tüm seçmenlere Türkiye’nin güvenliği ve istikrarı için sandığa gitmeleri çağrısında bulundu.

‘Mutabakat Metni İmzalanmadan Olmaz’ İddiası

Gazeteci Celal Eren Çelik’in bugün Twitter üzerinden paylaştığı iddia ise sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CHP kanadından aldığı bilgiye göre, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Gültekin Uysal’ın Ümit Özdağ’ın Ata İttifakı’na katılmasına karşı çıktığını iddia etti.

Küçük Ortak’tan Tepki Gecikmedi

Geçmişte Özdağ’a hakareti, Saidi Nursi güzellemeleri sebebiyle büyük tepki gören Millet İttifakı’nın bileşenlerinden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal kulis bilgisinin yanlış olduğu yönünde paylaşım yaptı. Çelik ise cevaba karşılık vererek “Beni mahkemeye verin ben de kanıtlayayım” şeklinde meydan okudu.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi yarın sonuçlanacak: son durum ne?