Kılıçdaroğlu’ndan Erken Seçim Açıklaması

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV’de gündeme dair açıklamalarda bulunarak, ittifak genişleyecek mi sorusuna, ‘çok erken’ diye yanıt verdi.

* Erdoğan da yılın ilk günü vatandaşlarına sıcak sevgi dolu bir mesaj verebilirdi.

* Fakat bir TV programındaki tartışmadan yola çıkarak CHP’ye tekrar başörtüsü üzerinden suçlaması akıl alacak şey değil. Yahu yeni bir yıla girmişiz bari hiç değilse sevgiden, saygıdan söz et.

İnsanlar bir dert ortamı içinde. Bir sürü sıkıntılar yaşanıyor. ‘İnşallah bunları atlatırız’ de, güzel mesajlar ver ama onun üzerinden fırsat bilip CHP’yi suçluyor. Erdoğan gündem yaratamıyor, Erdoğan’ın bütün hayatı CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu. Nasıl Kılıçdaroğlu’nu yok ederim? Nasıl CHP’yi zor duruma sokarım? Sokamazsın kardeşim, sokamazsın.

*Ben yeri geldiğinde CHP’yi de geçmişteki bazı uygulamaları nedeniyle eleştiren birisiyim. İnsanlar hata yapabilirler, insanların eksiği olabilir.

* Erken seçim konusunda bir özel baskımız olmayacak. Toplumun talebini siyasetçilerin dinlemesi lazım. Demokrasinin özünde yatan seçimdir. Dolayısıyla vatandaşın oyuna her zaman başvurabilirsiniz. Türkiye iyi yönetilmiyorsa fatura doğrudan halka çıkıyorsa bir çıkış yolu bulmak gerekir. Bu çıkış yolu demokrasilerde seçimdir.

* Geçen her gün vatandaşın üzerine gelecek olan yük ağırlaşacak çünkü yönetemiyorlar. Erdoğan seçim yapılsa tekrar seçileceğine inansa sandığa gider. Uzatıyor, fatura garibana çıkıyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kılıçdaroğlu’ndan Erken Seçim Açıklaması