Kira zammı kavgasında silahlar konuştu 21 kişi yaralandı

featured

Kira zammı kavgasında silahlar konuştu 21 kişi yaralandı. İstanbul Küçükçekmece’de dün, saat 15.00 sıralarında Halkalı Merkez Mahallesi’nde, bir sitenin giriş katındaki kafenin kirasına site yönetimi yüksek oranda zam yapmak istedi.

DHA ve İHA’da yer alan haberlere göre kafe sahipleriyle, site yönetimin arasında bir süredir zam nedeniyle tartışma yaşanıyordu. Dün de, kafeye gelen site yönetimi ile kafe sahipleri arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Sopa, bıçak ve silahların da çekildiği kavgada site yönetimi ile kafe çalışanlarından 15 kişi yaralanırken diğer gruptan da 6 kişi olmak üzere her iki taraftan toplam 21 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, etraftaki diğer kafeler ile cadde trafiğe kapatıldı. Yapılan inceleme ve çalışmaların ardından polis, olaya karıştığı tespit ettikleri şahısların iş yerlerinde arama yaptı.

Olay yerinde ve üst aramalarında 4’ü ruhsatlı, 5’i ruhsatsız 9 adet tabanca 34 adet kovan ile 2 adet bıçak ele geçirildi. Her iki gruptan toplam 21 kişi de gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kira zammı kavgasında silahlar konuştu 21 kişi yaralandı