Kırgızistan’ın Isık Göl İli Turizmde Büyük Sıçrama Yaptı

Kırgızistan'ın Isık Göl İli Turizmde Büyük Sıçrama Yaptı

Kırgızistan’ın popüler turizm destinasyonu Isık Göl ili, geçen sezon boyunca turist sayısında yaklaşık %20’lik bir artış yaşayarak, özellikle Karakol Kayak Merkezi’nde 200 bin turisti ağırladı.

Kırgızistan’ın doğal güzellikleriyle ünlü turistik beldesi Isık Göl iline yönelik turist ilgisi, son zamanlarda gözle görülür bir artış gösteriyor. Tanrı Dağları’nın eteklerindeki bu cazip bölge, geçtiğimiz sezon turist sayısında yaklaşık %20’lik bir artışa sahne oldu. Bölgenin turistik cazibesi, kış aylarında da devam ederken, özellikle Karakol Kayak Merkezi 200 bin yakın turisti ağırlama başarısını gösterdi.

Isık Gölü’nü çevreleyen eşsiz doğal güzellikler, kayakseverler için adeta bir cennet haline geldi. Bölge, hem yerli hem de yabancı turistler için popüler bir destinasyon olmayı sürdürüyor. Turist sayısındaki bu dikkat çekici artış, bölgenin turizm altyapısına da olumlu yansımalarını gösterdi. Yeni tesislerin inşası ve mevcut otel ve pansiyonların hizmet kalitesindeki artış, bölgenin turizm potansiyelini daha da güçlendiriyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kırgızistan’ın Isık Göl İli Turizmde Büyük Sıçrama Yaptı