• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Kırım Derneği Genel Merkezi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

featured

Kırım Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu değişti.

Kırım Derneği Genel Merkezi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Türkiye genelinden şube başkanları, genel merkez üyeleri ve diğer katılımcılar toplantıya katıldı. Toplantı, Kırım Derneği Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kırım Milli Marşı Ant Entkenmen’in okunmasıyla gerçekleştirilen açılışın ardından faaliyet raporlarının okunması ve ibrasına geçildi. Kırım Derneği Eski Genel Başkanı Tuncer Kalkay,  geçen 3 senede olan faaliyet raporunun özetini üyelere anlattı. Faaliyet raporu oy birliğiyle ibra edildi. Daha sonra Denetim Kurulu Raporu okundu ve oy birliğiyle ibra edildi. Yönetim kurulu, yeni açılacak şubelerle ilgili üyelerden yetki istedi, oy birliğiyle yetki yönetim kuruluna verildi.

Yeni yönetim kurulu kendini tanıttı ve Mükremin Şahin’in öncülüğünde hazırlanan tek liste ile seçime gidildi. Salı günü gerçekleştirilecek olan ilk yönetim toplantısında görev dağılımı belirlenecek.

Yeni yönetim kurulu asil üye listesi şöyle;

Mükremin Şahin

Tuncer Kalkay

Av. Namık Kemal Bayar

Ömer Özel

Prof. Dr. Ersel Onrat

Hüseyin Mırza

Ali Olgun Boydak

Hakan Atay

Sinan Gündemir

Murat Batır

Emel Sezginer

Semih Gezer

Av. Mihriban Ceylan

Kırım Derneği Eski Genel Başkanı Tuncer Kalkay, yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam edeceğini kaydetti. Seçimin ardından yeni yönetim adına söz alan Mükremin Şahin, genel kurula teşekkür ederek, “Bu dernek hepimizin, Türkiye’de ve dünyada yapmamız gereken birçok iş var, bu işler için hepinizin yardımları ve destekleri lazım, gelecek nesillerin geleceği için çok çalışmalıyız.” dedi.

Kaynak:Kırım Haber Ajansı (QHA)

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kırım Derneği Genel Merkezi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.