Kızkaçıran filmi nerede çekildi?

featured

Kızkaçıran filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 8 Nisan 2016 tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Kızkaçıran nerede çekildi, Kızkaçıran filmi oyuncuları kimler, Kızkaçıran filmi konusu ne? İşte Kızkaçıran hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Kızkaçıran filmi oyuncuları

Korhan Uğur yönetmenliğinde çekilen Kızkaçıran filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Atıf Emir Benderlioğlu, Ceren Şekercioğlu, Yüksel Ünal, Aydan Burhan, Barış Kıralioğlu, Erol Aksoy, Kamuran İnselel, Levent Ülgen, Osman Cavcı, Kyamran Agabalaev, Gönül Nagiyeva, Ünsal Kızılkaya, Ergün Kuyucu, Tulya Örkü, Mehmet Kurt, Ceren Benderlioğlu, Kamuran İnselel…

Kızkaçıran filmi

Kızkaçıran konusu “Kızkaçıran” düğünden gelini kaçıran; ama gelini damatla beraber kaçıran Ahmet’in komik hikayesini anlatıyor.

Ahmet eski aşkı Gül’ü evleneceği gün gelin arabasıyla düğünden kaçırır. Ahmet’in aynı zamanda Gül’e bir de sürprizi vardır. Kaçırılan tek kişi Gül değildir. Ahmet Gül’ü kaçırdığında bir planı yoktur. Köydeki dedesine götürmek isteyince abisinden yardım talep eder. Dedesinin köyüne ulaşana dek yolda başlarına birbirinden komik olaylar gelir.

Kızkaçıran filmindeki karakterler

Atıf Emir Benderlioğlu (Ahmet)
Ceren Şekercioğlu (Gül)
Yüksel Ünal (Osman)
Aydan Burhan (Kudret)
Barış Kıralioğlu (Halim)
Erol Aksoy (Hulusi)
Kamuran İnselel (Kamuran)
Levent Ülgen (Şakir)
Osman Cavcı (İntihar Eden Adam)
Kyamran Agabalaev (Kamuran)
Kızkaçıran filmi nerede çekildi?
Kızkaçıran filmi için sözlükte neler dediler?
Kızkaçıran hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
torpil’in bi boy kucugu.

tnt ya da c4 kullanımına geçmeden önce çocuk yaşta yapılan patlayıcı stajının temel öğelerinden biri.

Kızkaçıran filmi nerede çekildi?

8 Nisan 2016 tarihinde vizyona giren Kızkaçıran filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kızkaçıran filmi nerede çekildi?