Kocaeli’de Borç Kavgası Kanlı Bitti: Alacaklısını Günlerce Alıkoyup Darp Etti

Kocaeli'de Borç Kavgası Kanlı Bitti: Alacaklısını Günlerce Alıkoyup Darp Etti

Kocaeli’de yaşanan bir borç anlaşmazlığının ardından vahşi bir saldırı gerçekleşti. 26 yaşındaki Y.Ç., kendisine 90 bin TL borçlu olduğunu iddia ettiği 30 yaşındaki S.S.’yi beş arkadaşıyla birlikte döverek, iki gün boyunca alıkoydu. Saldırı sonucunda S.S.’nin kolu ve ayak bileği kırıldı.

Bu olay, 23 Şubat’ta İzmit’te yaşayan S.S.’nin, iki yıl önce kiralık bir araçla kaza yapmasıyla başladı. Kazanın ardından, Y.Ç. kiralama şirketine 180 bin TL ödeme yaptı. S.S.’nin ise bu süreçte cezaevine giriş çıkışları oldu. Y.Ç., S.S. ile buluştuğunda kaza masraflarının yarısını talep etti, fakat S.S. bu miktarı ödeyemeyeceğini söyledi.

Bu reddedilme üzerine Y.Ç. ve arkadaşları İ.T. (23), O.G. (26), B.K. (26), Ö.A. (26) ve Ö.O. (42), S.S.’yi bir eve götürüp alıkoydular. İki gün süren darp ve gasp olayının ardından S.S. serbest bırakıldı ve hastaneye giderek polise başvurdu. S.S.’nin şikayeti üzerine harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, altı şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerden üçü tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kocaeli’de Borç Kavgası Kanlı Bitti: Alacaklısını Günlerce Alıkoyup Darp Etti