Kocaeli’de Cinayet İşleyen Fail Ceset Başında Sigara İçti

Kocaeli'de Cinayet İşleyen Fail Ceset Başında Sigara İçti

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaşanan korkunç olay, huzurlu mahalleyi şoka uğrattı. Diliskelesi Mahallesi’nde, 702 Sokak’ta meydana gelen olayda, Emre Taşdemir adlı bir kişi, park ettiği otomobilinden iner inmez eski bir husumet nedeniyle Ü.Y. tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Olay, park halindeki bir araçtan inen Taşdemir’in, aniden yanına yaklaşan Ü.Y. tarafından tabancayla vurulmasıyla başladı. İddialara göre, saldırı sonucu Taşdemir olay yerinde kanlar içinde yere yığıldı. Şoke edici bir şekilde, Ü.Y. ise cinayeti işledikten sonra bir süre cesedin yanında bekleyerek sigara içti ve ardından tabancayı olay yerinde bırakarak kaçtı.

Kocaeli’nin sakin ilçesi Dilovası, bu vahşi suçla sarsıldı. Acilen Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan Taşdemir, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, olayın hemen ardından geniş çaplı bir araştırma başlattı. Kısa sürede, cinayet zanlısı Ü.Y.’yi yakalayarak gözaltına aldılar. Bu arada, Ü.Y.’nin cinayet sonrası olay yerinde sigara içerken görüldüğü bilgisi de soruşturmanın ayrıntıları arasında yer aldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kocaeli’de Cinayet İşleyen Fail Ceset Başında Sigara İçti