Kocaelispor’un Acı Günü

featured

Bugün Altayspor ile  deplasman mücadelesine gitmek için perşembe pazarında hareket edecek olan taraftarlar arasında çıkan kavgada Kocaelispor’un sevilen taraftarlarından Serhat Boz boğzından aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

Altay ile oynanacak deplasman müsabakasında takımlarını desteklemek için toplanan Kocaelispor taraftarları arasında yolculuk öncesinde çıkan kavgada , Kocaelispor’un sevilen taraftarlarından Serhat Boz , boğazına aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.Çıkan kavgada 30’un üzerinde yaralı olduğu da gelen haberler arasında.

Saat 04.00’da toplanmaya başlayan taraftarların bazıları alkollü olduğu öne sürüldü. Olaylar  sabah 07.00 sularında İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nda meydana geldi.Çıkan kavgada boğazından bıçaklanarak ağır yaralanan  Serhat Boz , hastahanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın nasıl başladığı tam olarak bilinmezken , diğer taraftarları taşıyan otobüslerin de İzmit’e geri döndüğü belirtildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kocaelispor’un Acı Günü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.