Konya’da Çocuğa 3 Yıldır Süren Cinsel İstismar

Konya'da Çocuğa 3 Yıldır Süren Cinsel İstismar

Konya’da 3 yıl boyunca mahalle muhtarı tarafından cinsel istismara uğrayan 17 yaşındaki S.A., devletin himayesine alındı. Muhtar M.M. ve S.A.’nın annesi M.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Muhtarın telefonunda S.A.’ya ait cinsel içerikli fotoğraf ve videolar bulundu. Muhtar, suçunu itiraf ederek fotoğrafların çoğunun S.A.’nın annesi tarafından çekildiğini iddia etti.

Konya’da yaşanan bu dehşet verici olay, Selçuklu ilçesindeki bir mahallede ortaya çıktı. Mahalle muhtarı M.M., boşanmış olan M.A. ile birlikte yaşamaya başladı. M.A.’nın 17 yaşındaki kızı S.A. da bu evde kalmak zorunda kaldı. Muhtar M.M., S.A.’yı 14 yaşından beri cinsel istismara maruz bıraktı. S.A., annesinin muhtarla ilişkisini bitirmesinden korktuğu için kimseye durumu anlatamadı.

Olay, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan bir ihbarla gün yüzüne çıktı. Başsavcılık, muhtar M.M. ve anne M.A.’yı geçen pazar günü gözaltına aldı. Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, muhtarın telefonunda yaptıkları incelemede, S.A.’nın cinsel içerikli fotoğraf ve videolarını buldu. Muhtar, ifadesinde suçunu kabul ederek, “Çocukla ilişki yaşadım. Telefonumdaki fotoğrafların birçoğu annesi tarafından çekildi” dedi.

S.A., Çocuk İzleme Merkezi’nde verdiği ifadede, 3 yıldır muhtarın cinsel istismarına uğradığını anlattı. “Ben 14 yaşındayken başladı. M.M., bana iyi ve yakın davranıyordu” diyen S.A., annesinin muhtarla ilişkisini bitirmesinden korktuğu için sessiz kaldığını söyledi. S.A., muhtardan şikayetçi olmadığını da belirtti.

Muhtar M.M. ve anne M.A., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.A. ise devletin himayesine alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Konya’da Çocuğa 3 Yıldır Süren Cinsel İstismar