” Koray Avcı Beni İşten Attırdı ”

featured

İddia’ya göre; Şarkıcı Koray Avcı otel’de tartıştığı güvenlik görevlisini işten attırması gündeme bomba gibi düştü. Güvenlik görevlisi ise Koray Avcı’yı hakaret etmekten ve kamera kayıtlarının yok edilmesinden dolayı Oteli mahkemeye verdiğini bildirdi.

Güvenlik Görevlisi Show ana haber bültenine yaptığı açıklamada neler yaşadığını anlattı. İddia’ya göre Şarkıcı Koray Avcı 3 Eylül 2018 tarihinde Beyoğlu’nda bir otel’e kullandığı klasik otomobiliyle geldi.

Aracını otelin iç tarafına park etmek istedi. Güvenlik görevlisinin ise Koray Avcı’ya ” Bunun mümkün olamayacağını aracını vale’ye teslim etmesi gerektiğini söyledim ve benimle tartışmaya başladı. Bende kendisine orada 3 araçlık yer olduğunu sadece otel’in sahibi alınıyor dedim. Ben bunları dedikten sonra Koray Avcı elini omuzuma atarak şunları söyledi. ” Sen benim kim olduğumu biliyor musun? üstündeki üniforma varya o şirketin sahibi benim arkadaşım” dedi ve devamında ise ” Bana öyle bakma senin göz bebeklerinin içini …. yaparım.” dediğini iddia eden güvenlik görevlisi ise sözlerine şöyle devam etti. ”2 gün sonra Güvenlik müdürü beni yanına çağırdı. ” Bu olay beni aştı. Sen bu konuda haklısın diyerek iş hakkımı fesh etti.” dedi.

Koray Avcı hakkında ise tehdit ve hakaret davası açıldı. Koray Avcı ise hakkındaki iddiaları yalanladı.

 

Show Ana Haber

Foto: Milliyet

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
” Koray Avcı Beni İşten Attırdı ”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.