KPSS’yi Bir Dakika ile Kaçıran Genç Kız, Sinir Krizi Geçirdi!

featured

Antalya’da KPSS adayları maratoncuları aratmadı. Sınava girme hakkını bir dakika ile kaçıran genç kız, sinir krizi geçirdi. Ağlayarak okuldan ayrılan genci polis memurları ve arkadaşları teselli etti.

Antalya’da Kamu Personel Seçme Sınavı’nda adayların sınava yetişme çabaları maratoncuları aratmadı. Sınava giriş saatinde yetişmeyenler adeta sinir krizi geçirdi, sınavı bir dakikayla kaçıran genç bir kız ise uzun süre gözyaşı döktü. Genç kızı polis memurları ve arkadaşları teselli etti. Sınava geciken adaylardan biri ise kapıyı elleriyle açmaya çalıştı. Yetkililer tarafından kontrol edilmeye çalışan aday, “Açmazsan tekmeyle kıracağım” dedi ancak içeri girmeyi başaramadı.

Sınava geciken adaylardan Bekir Tutkun isimli bir adaysa, kapıyı elleriyle açmaya çalıştı. Yetkililer tarafından kontrol edilmeye çalışan aday, “Açmazsan tekmeyle kıracağım” dedi. Sakinleştirilen aday, sınav saatinden önce ehliyetiyle geldiğini, ancak nüfus müdürlüğüne gönderildiği için sınava geciktiğini ileri sürdü. Tutkun, “Nüfus cüzdanım yok. Normalde ehliyetimle girmem gerekiyor. Ama ben geldiğim zaman oradaki arkadaşlar bana ‘giremezsin’ deyip beni Konyaaltı’na gönderdiler. Nüfus müdürlüğünden evrak çıkarmam gerekiyormuş. Çıkaramadığım için geri geldim. Ben bu arkadaşlardan şikayetçiyim. Bir gram vicdanları olsa, beni normalde şu belgeyle almaları lazımdı. Çünkü kimlik bilgilerim burada görülüyor.” diye konuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KPSS’yi Bir Dakika ile Kaçıran Genç Kız, Sinir Krizi Geçirdi!