Küçükçekmece’de Cinnet Dehşeti

Küçükçekmece'de Cinnet Dehşeti

İstanbul Küçükçekmece’de, akşam saatlerinde yaşanan bir olayda, bir koca cinnet getirerek önce karısını sonra da kendini silahla vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Binnaz Demir (30) ve Ömer Demir’in (30) hayatlarını kaybettiklerini tespit etti. Çiftin iki çocuğunun ise olay sırasında evde olmadığı öğrenildi.

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Şeref Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Demir isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle karısı Binnaz Demir ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ömer Demir, yanında bulunan silahla önce karısına ardından da kendine ateş etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Binnaz Demir ve Ömer Demir’in yaşamını yitirdiklerini belirledi. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi alarak olayla ilgili inceleme başlattı. Olay sırasında evde olmayan çiftin iki çocuğunun ise daha sonra eve geldikleri ve anne babalarının cesetleriyle karşılaştıkları öğrenildi. Çocukların psikolojik destek almak üzere hastaneye götürüldükleri bildirildi.

Cenazeler ise yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayın neden kaynaklandığı ve cinayetin nasıl işlendiği ile ilgili soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Küçükçekmece’de Cinnet Dehşeti