Kuran sayfalarını yırtıp konfeti yapmışlardı; 3 kişi serbest, 1 kişi ise karantinaya alındı

featured

Ordu’da oynanan ve aynı zamanda Yeni Ordu Stadının açılış maçı olan Orduspor 1967 ile Kırıkkale Büyük Anadoluspor arasındaki TFF 3. Lig 3. Grup müsabakasının 52. dakikasına taraftarlar tarafından özel bir hazırlık yapıldı. Plaka numarası 52 olan Ordu’nun bu simgesini vurgulamak amacıyla maçın 52. dakikasında maraton tribününden sahaya konfeti fırlatıldı.

Maça giden bir kişinin sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde, Kuran ayetlerini içeren sayfaların parça parça kesilerek konfeti olarak sahaya fırlatıldı görüldü. Polisler, stat çalışanları ve bazı taraftarlar yerdeki Kuran sayfalarını topladı.

Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada; olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınmıştı. 4 kişiden 3’ü emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Ş.Ö., C.D., Ü.T., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerden B.M.’nin ise sağlık kontrollerinde koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu evde karantinaya alındığı, karantinasının bitmesinin ardından hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kuran sayfalarını yırtıp konfeti yapmışlardı; 3 kişi serbest, 1 kişi ise karantinaya alındı