Kutsal Damacana filmi nerede çekildi?

featured

Kutsal Damacana filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 21 Aralık 2007 tarihinde vizyona giren Gerilim, Komedi türünde olan Kutsal Damacana nerede çekildi, Kutsal Damacana filmi oyuncuları kimler, Kutsal Damacana filmi konusu ne? İşte Kutsal Damacana hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Kutsal Damacana filmi oyuncuları

Kamil Aydın yönetmenliğinde çekilen Kutsal Damacana filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Şafak Sezer, Ersin Korkut, Eyşan Özhim, Erdal Tosun, Yıldırım Memişoğlu, Ufuk Yıldırım, Ferhat Yılmaz, Şahin Irmak, Metin Yıldız, Meral Kaplan, Yakup Yavru, Yıldo, Büşra Pekin, Murat Eken, Berivan Karaman , Özge Arslan, Hüseyin Elmalıpınar, Cebrail Okçu, Settar Tanrıöğen…

Kutsal Damacana filmi

Kutsal Damacana konusu Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler. Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgahına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar.

Kutsal Damacana filmindeki karakterler

Şafak Sezer (Fikret)
Ersin Korkut (Asım)
Eyşan Özhim (Deniz)
Erdal Tosun (Ganyancı)
Yıldırım Memişoğlu (Artin)
Ufuk Yıldırım (Kaptan)
Ferhat Yılmaz (Boyveren)
Şahin Irmak (Doktor)
Metin Yıldız (Radyocu)
Meral Kaplan (Hoca`nın Evindeki Kız)
Kutsal Damacana filmi nerede çekildi?
Kutsal Damacana filmi için sözlükte neler dediler?
Kutsal Damacana hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
içine absolut doldurulmuş damacanadır. postmodern bir totem olup özenle ve limonla tapılasıdır.

inekten iyi olduğu kesindir.

ahmet yılmaz ismini duymam ile beraber bünyemde kafadan gitme isteği uyandırmış filmdir. o derece güveniyorum bu adama. ha gidip de hüsrana uğrarsak duble olur hüsran.

Kutsal Damacana filmi nerede çekildi?

21 Aralık 2007 tarihinde vizyona giren Kutsal Damacana filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kutsal Damacana filmi nerede çekildi?