Kuzeniyle Tartıştı Kamyoneti Üzerlerine Sürdü

Kuzeniyle Tartıştı Kamyoneti Üzerlerine Sürdü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde dün sabah saatlerinde korkunç bir cinayet işlendi. Bir iş yerinde kuzeni Bilal E. ile tartışan Murat E., kamyonetiyle geri dönerek kuzeninin eşi Fatma E.’yi ve yanındaki bir kişiyi ezdi. Olayda Bilal E. olay yerinde hayatını kaybederken, diğer iki kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 10.42’de Karaçulha Mahallesi’ndeki bir yaş sebze ve meyve pazarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat E. ile kuzeni Bilal E. arasında iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Murat E., bölgeden ayrıldı ve bir süre sonra kamyonetiyle tekrar iş yerine geldi. Kamyonetin içinde bekleyen Murat E.’yi fark eden Fatma E., elindeki sopayla aracın camına vurmaya başladı. Bu sırada Murat E., kamyoneti çalıştırarak önce Fatma E.’ye çarptı, sonra da Bilal E. ve yanında duran kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin üzerine sürdü. Kamyonetin altında kalan üç kişi kanlar içinde yerde kaldı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Bilal E.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Fatma E. ve diğer yaralı ise ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan zanlı Murat E.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayın yaşandığı anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kuzeniyle Tartıştı Kamyoneti Üzerlerine Sürdü