Limonata filmi nerede çekildi?

featured

Limonata filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 24 Nisan 2015 tarihinde vizyona giren Macera, Dram, Komedi türünde olan Limonata nerede çekildi, Limonata filmi oyuncuları kimler, Limonata filmi konusu ne? İşte Limonata hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Limonata filmi oyuncuları

Ali Atay yönetmenliğinde çekilen Limonata filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Ertan Saban, Serkan Keskin, Zekir Sipahi, Bedia Begovska, Funda Eryiğit, Luran Ahmeti, Selahattin Bilal, Ciguli, Ömer Lekesiz…

Limonata filmi

Limonata konusu Suat, Makedonya’da yaşayan eski bir tır şoförüdür, hasta yatağında ölmeyi beklemektedir. Ölmeden önce oğlu Sakip’ten son bir isteği vardır; yıllar önce İstanbul’da imam nikahıyla evlendiği bir hanımdan olan oğlunu bulup, yanına getirmesidir.

Bebekken terk ettiği oğlunu son bir kez görüp, hellallik alarak ruhunu teslim etmek istemektedir. Sakip, bir kardeşi olduğunu öğrendiğinde, onu bulmak için, Makedonya’dan İstanbul’a doğru babasının emektar arabasıyla yola çıkar. Elindeki bilgiler sadece, kardeşinin adının Selim olduğu ve babasının eline tutuşturduğu eski bir adrestir.

Limonata filmindeki karakterler

Ertan Saban (Sakip)
Serkan Keskin (Selim)
Zekir Sipahi (Suat)
Bedia Begovska (Anne)
Funda Eryiğit (Nihal)
Luran Ahmeti (Fuat)
Selahattin Bilal (Ali Rıza)
Ciguli (Lastikçi)
Ömer Lekesiz (Antrenör Yardımcısı)
Limonata filmi nerede çekildi?
Limonata filmi için sözlükte neler dediler?
Limonata hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
malzemeler:
– 6 adet limon
– 5 su bardagi kaynar su
– 1 su bardagi toz $eker

hazirlani$i:
limonlarin suyunu sıkın ve kabuklarini rendeleyin. limon kabugu rendesi ve 1 su bardagi toz $ekeri bir surahiye koyup, uzerine kaynar suyu bo$altin, $eker eriyene dek kari$tirin. surahiyi yakla$ik 2 – 2.5 saat kadar, sogumasi icin buzdolabinda bekletin. daha sonra limon suyunu ince bir tulbent ile suzup, surahiye bo$altin ve soguk olarak servis yapin. icerken “kahrolsun tang” diye bagirin.

keske biraz da votkamiz olsaydi dedirten zirve atraksiyonu..

Limonata filmi nerede çekildi?

24 Nisan 2015 tarihinde vizyona giren Limonata filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Limonata filmi nerede çekildi?