1. Haberler
  2. Dünya
  3. Litvanya’da Kargo Uçağı İki Katlı Binaya Çarptı

Litvanya’da Kargo Uçağı İki Katlı Binaya Çarptı

Almanya’nın Leipzig şehrinden Litvanya’nın başkenti Vilnius’a sefer yapan bir kargo uçağı, sabah saatlerinde Vilnius Havalimanı yakınlarında düştü. Boeing 737-400 tipi uçak, iniş sırasında başkentin güneyinde bulunan iki katlı bir binaya çarptı.

Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, uçakta bulunan dört kişiden biri hayatını kaybederken, iki kişi yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar arasında bir pilotun bulunduğu, bilincinin kapalı olduğu ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Uçaktaki diğer iki kişi de hastaneye sevk edilirken, binada yaşayanların olaydan yara almadan kurtulduğu bildirildi. Çevredeki 12 kişi güvenlik amacıyla tahliye edildi.

Kaza sonrası kurtarma ve itfaiye ekipleri bölgede yoğun çalışma yürütürken, Vilnius Havalimanı operasyonlarının kesintisiz devam ettiği belirtildi. Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlattı. İlk bulgular, hava koşulları ve teknik arıza ihtimali üzerinde duruyor.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Litvanya’da Kargo Uçağı İki Katlı Binaya Çarptı
Yorum Yap