Maganda Kurşunu Genç Kızı Kör Etti

Maganda Kurşunu Genç Kızı Kör Etti

Küçükçekmece’de evinin önünde oturan 16 yaşındaki Havin Karaoğlan, kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateşlenen tabancadan çıkan kurşunla sol gözünden vuruldu. Hastaneye kaldırılan genç kızın sol gözü kurtarılamadı. Anneannesi Müzeyyen Balbal, “Torunum hostes olmak istiyordu, hayalleri vardı” diyerek gözyaşı döktü.

Olay, geçtiğimiz Perşembe akşamı saat 23.30 civarında Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi’nde yaşandı. Havin Karaoğlan ve teyzesi Zilan Balbal, marketten aldıkları meyve suyuyla evlerinin önüne oturdular. Kısa bir süre sonra 2 el silah sesi duyuldu. Havin Karaoğlan, nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun sol gözüne isabet etmesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Komşularının yardımıyla özel bir hastaneye götürülen genç kız, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’ne sevk edildi.

Hastanede tomografi çekilen Havin Karaoğlan’ın sol gözünün içinde mermi parçası olduğu ve gözünün tamamen parçalandığı belirlendi. Genç kızın sol gözü alındı ve birkaç ameliyat daha geçirmesi gerektiği söylendi.

Olayın tanığı olan teyzesi Zilan Balbal, “Sağ çaprazdan bir binadan silah sesleri geldi. Yeğenimin yüzü kan içinde kaldı. Kurşun gözünün içinde kalmış. Gözü kör oldu” dedi.

Anneannesi Müzeyyen Balbal ise torununun hayallerinin yıkıldığını söyledi. “Torunum hostes olmak istiyordu. Gencecik kız, hayalleri vardı” diyen Balbal, failin bulunmasını istedi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, bir şüpheliyi gözaltına aldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Maganda Kurşunu Genç Kızı Kör Etti