Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi? Mandıra Filozofu İstanbul filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Mandıra Filozofu İstanbul nerede çekildi, Mandıra Filozofu İstanbul filmi oyuncuları kimler, Mandıra Filozofu İstanbul nerede çekilmiştir, Mandıra Filozofu İstanbul filmi konusu ne? İşte Mandıra Filozofu İstanbul hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Mandıra Filozofu İstanbul filmi oyuncuları

Müfit Can Saçıntı yönetmenliğinde çekilen Mandıra Filozofu İstanbul filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Müfit Can Saçıntı, Kemal Kuruçay, Gülnihal Demir, Birol Güven…

Mandıra Filozofu İstanbul konusu

Mandıra Filozofu İstanbul konusu İlki 2014 yılının nisan ayında vizyona giren ve yaklaşık 1 milyon seyirciyi sinema salonuna çekmeyi başaran Mandıra Filozofu filminin devamı niteliğindeki yapım; bu sefer İstanbul’u ve İstanbul’da yaşayan insanları hedef alıyor. Bodrum’un Çökertme köyünde, kendi halinde, mütevazi bir yaşam sürdüren, tüm dünyevi hırslardan arınmış bir şekilde “bir lokma bir hırka” düsturuna da sadık yaşayan sempatik kahramanımız Mustafali; bu filmle birlikte her geçen gün daha da büyüyen İstanbul şehri üzerinden, modern dünyanın karşısına çıkarak hesaplaşıyor. Yıllar önce kendisini ve annesini terk eden babasının hastalığı nedeniyle büyük şehire gelmek zorunda kalan Mustafali, metropol insanının da ezberlerini bozmakta gecikmiyor.Devam filminin yapımcılığını Mint Prodüksiyon üstlenirken, senaryo yine Birol Güven’e ait. Filmin yönetmen koltuğunda ise başrolde de seyrettiğimiz Müfit Can Saçıntı oturuyor.

Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi?
Mandıra Filozofu İstanbul filmi için sözlükte neler dediler?
Mandıra Filozofu İstanbul hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
ilkini begenmistim. yani vakit gecirmeye yarayan cok bisi beklemeyen arada bir iki gulumseten filmler vardir ya o tipten bir filmdi. ayni hislerle ikincisine gittik, ama omrumde sinemada sıkıldığını bilmeyen ben bunaldim da bunaldim. parasi batsin kalkak gidek dedim 3 5 dk da bir. yani icerik salaga anlatir gibi omrunde hic ben kapitalizm duymadim, ben bilmem esim bilir diyene bile hitap etmeyecek kadar dusuktu. mesela adam ben paraya karsiyim diyo, karsidaki boyle bi hareketler vay anasini nasil der lan bunu fln iki saat sacma sapan hareketler yapiyo. ozetle gitmeyin, torrentten indirmeyin, tv de acik birakip elektrik harcatmayin, yazik her bir kurusuna.

ayrica mehmet auf hocam, okulda dersime girdiniz ne de guzel adamdiniz. hic mi izlemediniz sinemalara dagitirken, hic mi sallamadiniz allasen?

türk filmlerine gitmeyen beni, sinemalara götürecek film…

Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Mandıra Filozofu İstanbul filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi? Mandıra Filozofu İstanbul filminin oyuncuları ve konusu.