Mansur Yavaş’tan, Nevzat Aydın’a Yanıt

featured

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ‘Lezzet Ankara’ projesini eleştiren Yemek Sepeti CEO’su Nevzat Aydın’a yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş esnafa destek olmak amacıyla yüzde 0 komisyonla çalışan yeni yemek uygulamasını piyasaya sürdü. ‘Lezzet Ankara’ adı verilen projede esnafa destek amaçlanıyor.

Lezzet Ankara projesine Yemeksepeti Ceo’su Nevzat Aydın’dan tepki gelmişti. Aydın “Bir rakip olmayan devlet kalmıştı. %0 az olmuş, üzerine para verilmeli” eleştirini yapmıştı.

Nevzat Aydın’ın tepkisine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan cevap geldi. Yavaş “İtirazlara bakarsanız ne kadar doğru yolda olduğumuz görülüyor. En fazla itiraz eden firma, hissesinin büyük kısmını İngiltere’ye satmış bir firma. Yüzde 38’den, itirazlar sonucunda yüzde 10, 11 gibi bir komisyona inmiş bir firma. Esnafımız zaten darda. Yüzde 0 komisyonla aynı hizmeti biz vererek iki yıldır kaybettiklerini toparlamaya çalışacağız. Bu da belediyecilik görevlerimizden biri” cevabını verdi.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mansur Yavaş’tan, Nevzat Aydın’a Yanıt