Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığınca düzenlenen Ankara Kent Konseyi ev sahipliğindeki “Olası Bir Deprem’e Hazır Mıyız?” etkinliğinde konuştu.
CHP, cumhurbaşkanı adayını belirleme kararı aldı. Adaylar arasında ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu adım için erken olduğunu ifade etti. Yavaş bugün gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yavaş, “Seçim tarihi belli değilken neyi tartışacağız.” dedi.
“O zamana kadar Türkiye’de şartlar, her şey değişir.” diyen Mansur Yavaş, “Öncelik olarak ekonomik sıkıntı varken, toplumun bununla uğraşmaması kanaatindeyim. Derin yoksulluğa yoğunlaşmalıyız.” şeklinde konuştu.








