İstanbul’da Marmaray’ın Ayrılık Çeşmesi istasyonunda üzücü bir olay meydana geldi. Saat 11.10 sularında yaşanan olayda, bir kişi raylara atlayarak intihar etti. Olayın hemen ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, Gebze yönünde seyreden trenin önüne atlayan kişinin, sağlık ekiplerince yapılan incelemeler sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi. Hayatını kaybeden kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olay nedeniyle Marmaray seferleri bir süre aksadı.
Raylara atlayan kişinin trene çarpması sonucu Marmaray treninin ön camı kırıldı. Hasar gören trenin olay yerinden kaldırılmasının ardından, seferler normale döndü. Marmaray yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Marmaray Ayrılık Çeşmesi İstasyonunda saat 11.10’da meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle seferlerimiz gecikmeli olarak devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.
Marmaray Ayrılıkçeşmesi istasyonunda saat 11.10'da meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle seferlerimiz gecikmeli olarak devam etmektedir.
— Marmaray (@Marmaraytcdd) October 20, 2024