Marmaris’te Orman Yangını: 1 Personel Şehit Oldu

featured

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Orman Genel Müdürlüğü bir personelin söndürme çalışmaları sırasında şehit olduğunu açıkladı.

Saat 10.15 sıralarında İçmeler Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın ihbarları üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve belediye yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

Yangın, bölgede bulunan yerli ve yabancı turistler, işletmeciler tarafından endişeyle izlendi. Orman Genel Müdürlüğü (OGM), 10:30’da çıkan yangına 10:40’ta ilk müdahalenin yapıldığını, bölgeye 6 helikopter, 4 ilk müdahale aracı, 1 dozer, 35 arazöz sevk edildiğini açıkladı.

Marmaris Belediyesi de “Ciğerlerimiz yanıyor. İçmeler Mahallesi Ilıca mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına itfaiye, Orman İşletme ve belediye ekiplerimiz müdahale etmektedir. Yangını bir an önce söndürmek için tüm ekipler var güçleriyle çalışmaktadır. Temennimiz büyümeden söndürülmesidir.” açıklaması yaptı.

Orman Genel Müdürlüğü “İçmeler’de halen devam eden orman yangınında bir kahraman personelimiz şehit oldu. Yaşadığımız acının tarifi yok. Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.”  açıklamasını yaptı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Marmaris’te Orman Yangını: 1 Personel Şehit Oldu