Marmaris’te Ruhsatsız Otel Mühürlendi, Turistler Başka Otele Yerleştirildi!

featured

Marmaris’te ruhsatsız işletme yapan otel mühürlendi, yabancı turistlerin ağırlıklı olarak konakladığı turistler başka otellere gönderildi.

Muğla’nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi’nde bulunun 4 yıldızlı bir otel, ruhsatı olmadığı gerekçesiyle daha önceden mühürlenmişti. Polisin denetiminde işletmenin mühür fekki yaparak müşteri aldığı ve faaliyetine devam ettiği tespit edilerek tekrar mühürlendi. 20 odada kalan 60’ı yerli ve çoğunluğu yabancı turist başka otele yerleştirildi.

Ruhsatsız işletmeye zabıta ve polis ekipleri otele girerek faaliyetinin durdurulması ve mühürlenmesi için işlem başlattı. 20 odada bulunan çoğunluğu Rus turistler olmak üzere yerli müşteriler de dahil tek tek odalarına çıkılarak başka otele yerleştirileceği bildirildi. Valizlerini toplayan turistler yakın mesafedeki başka bir otellere yerleştirilmek üzere mühürlenen otel personeli eşliğinde ayrıldı. Otelin boşaltılması ardından zabıta ekipleri polis eşliğinde mühürleme işlemini yaptı, otelin kapısına şerit çekti. Otel işletmecileri hakkında mühür fekki yapmak suçundan tutanak tutuldu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Marmaris’te Ruhsatsız Otel Mühürlendi, Turistler Başka Otele Yerleştirildi!