Maseratili Polis İntihar Etti

Maseratili Polis İntihar Etti

İstanbul’da trafikte tartıştığı avukatın bacaklarını kırdığı iddia edilen ve 8,5 milyon liralık Maserati marka aracıyla gündeme gelen polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, Muğla’nın Ortaca ilçesinde intihar etti. Üçgül’ün cesedi, bugün saat 16.30 civarında bir vatandaş tarafından kafasına sıkılmış bir kurşunla bulundu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Üçgül’ün kimliğini teyit etti. Cumhuriyet savcısının yaptığı ilk incelemeden sonra Üçgül’ün cesedi, otopsi için morga kaldırıldı. Üçgül’ün neden intihar ettiği henüz bilinmiyor.

Üçgül, geçtiğimiz ay Manisa’dan İstanbul’a dönen Avukat Fatih Uzun ile trafikte tartışmıştı. Tartışma sırasında Üçgül’ün Uzun’un iki bacağını kırdığı öne sürülmüştü. Olayın ardından gözaltına alınan Üçgül, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Üçgül’ün kullandığı Maserati marka aracın 8,5 milyon lira değerinde olduğu ortaya çıkmıştı. Bu durum, kamuoyunda tepki ve merak uyandırmıştı.

Üçgül’ün eşi Özlem Üçgül ise, soruşturma sürecinde sosyal medyada bir video paylaşarak eşine destek vermişti. Özlem Üçgül, “Eşimi bilenler bilir. Kimin canını yaktı bakalım da bu kuyruk acısı. Kimin otunu copunu yakaladı, cezaevine soktu, bunlardan biridir demek ki” ifadelerini kullanmıştı.

(ODA TV)

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Maseratili Polis İntihar Etti