Meksika Parlementosunda Fosilleşmiş Uzaylı Cesetleri Gösterildi

Meksika Parlementosunda Fosilleşmiş Uzaylı Cesetleri Gösterildi

Meksika’da düzenlenen bir kongre duruşmasında, dünya dışı varlıklara ait olduğu öne sürülen iki fosil ortaya çıkarıldı. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan, bu fosillerin 1000 yıllık olduğunu ve diatom (yosun) madenlerinde bulunduğunu söyledi. Maussan, “Bu örnekler bizim karasal evrimimizin bir parçası değil… Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil.” dedi.

Duruşmada, tanımlanamayan anormal olaylarla ilgili çeşitli görüntüler ve tanıklıklar da paylaşıldı. Duruşmaya katılan eski ABD Donanması pilotu Teğmen Ryan Graves ve Harvard’da astrofizik profesörü Profesör Avi Loeb, UFO’ların gerçekliği ve kökeni hakkında farklı görüşler dile getirdiler. Bazıları UFO’ların dünya dışı teknolojiler olduğunu savunurken, bazıları bunların gizli askeri projeler olduğunu iddia ettiler.

Meksika parlamentosundaki bu olağanüstü duruşma, Temmuz ayında ABD kongresinde yapılan benzer bir duruşmanın ardından geldi. ABD kongresinde konuşan UFO ihbarcısı David Charles Grusch, hükümetin sağlam uzaylı araçlarına dair kanıtları sakladığını iddia etti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Meksika Parlementosunda Fosilleşmiş Uzaylı Cesetleri Gösterildi