Memleket Partisi Gaziantep İl Başkan Yardımcısı İzzet Karadağ’dan Filistin Açıklaması

Memleket Partisi Gaziantep İl Başkan Yardımcısı İzzet Karadağ'dan Filistin Açıklaması

Memleket Partisi Gaziantep İl Başkan Yardımcısı İzzet Karadağ, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınadı ve Türk Devleti’nin bu zulme karşı güçlü olması gerektiğini vurguladı. Karadağ’ın açıklamasının tamamı şöyle:

İsrail, hiçbir kutsalı, kuralı ve ahlâkı olmayan bir terör devletidir.

Çocukları katleden; hastaneleri ve okulları alçakça bombalayan; sivil konvoyları vuran; mazlum ve çaresiz bir halkı bu yüzyılda dünyanın gözü önünde soykırım ile yok etmeye niyetli cani bir şebekeden insaf ve vicdan beklemek de saflıktır.

Maalesef hiçbir işe yaramayan, BM gibi Uluslararası Kuruluşlar da en temel vazifelerini asla yapmayacak insanların tepkisini almamak adına kınama gibi basit yöntemlerle bu zulmü geçiştirecektir, Bu vb organizasyonlar dünya nezdinde saygınlığını yitirmiştir, bir avuç mutlu azınlığın hizmetinde pasif oluşumlardır.

Büyük bir duyarsızlık ve kimsesizlik ikliminin tam göbeğindeki Gazze bir avuç Yahudi’nin planlı operasyonu neticesinde yok edilme tehdidi ile karşı karşıya.

Ve maalesef ki biz, bu vicdansızlığa duyuramaz, bu vahşeti durduramazsak, istihbarat örgütlerinin desteklediği terör gruplarının yaktığı ateş coğrafyamızı da bütünüyle yakacak!

Kalben buruk, vicdanen ızdırap hâlindeyiz. Türk Devleti’nin çok güçlü olması, dünyada zulme uğrayan insanlığın miğferi olması anlamına geliyor! Bu sebeple azgınlığı durdurulamaz zannedilen İsrail ve mazluma zulm eden tüm terörünün engellenmesi; bizim devlet kapasitemize, siyasi, askeri, ekonomik gücümüze ve Türk Milleti’nin kudretine bağlıdır.

Bu zulmü, bu coğrafyada, diplomatik güç ve kararlılık ile biz bitirebiliriz. Allah’tan, Türk Devleti’ne güç, kuvvet, kudret, maharet ve feraset diliyorum. Türk’ün devletini güçlü kılmak, bölgenin huzuru, güvenliği ve esenliği için bir mecburiyettir. Çünkü bu azgınlığa mani olabilecek vicdan, insaf ve hak duygusunun kalbi biziz. Ceddimizden bu güne süregelen en temel vazifemiz zalimin karşısında mazlumun yanında olmaktır.

Mazlumlara rahmet ve dua, zalimlere kahr ile.
Memleket Partisi Gaziantep İl Başkan Yardımcısı
İzzet Karadağ

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Memleket Partisi Gaziantep İl Başkan Yardımcısı İzzet Karadağ’dan Filistin Açıklaması