1. Haberler
  2. Gündem
  3. Memleket Partisi Kurultayı karıştı!

Memleket Partisi Kurultayı karıştı!

Sahte Belgelerle Yurtdışı Eğitim Kredisi Alan 149 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı

Memleket Partisi, Genel Başkan Muharrem İnce’nin istifasının ardından aldığı olağanüstü kurultay kararıyla bugün toplandı. Parti genel merkezinde gerçekleştirilen kurultay, beklenenden daha gergin bir atmosfere sahne oldu. Partinin geleceğiyle ilgili yaşanan görüş ayrılıkları, sözlü tartışmaların ardından fiziki müdahalelere kadar vardı.

Kurultayda, partinin kapatılması yönünde görüş bildiren delegeler ile partinin yoluna devam etmesi gerektiğini savunanlar arasında tansiyon yükseldi. Zaman zaman sert sözlerin sarf edildiği oturumda, taraflar arasında itişmeler yaşandı. Olaylara müdahale eden bazı delegelerin araya girmesiyle gerginlik yatıştırıldı.

Kurultay yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yarın tekrar toplanacak. Partinin tamamen kapanıp kapanmayacağı veya yeni bir liderle yola devam edilip edilmeyeceği de yarın belli olacak.

 

Memleket Partisi Kurultayı karıştı!