Memleket Partisi Tarsus Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan’a Silahlı Saldırı

Memleket Partisi Tarsus Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan’a Silahlı Saldırı

Memleket Partisi’nin Mersin Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan, seçim çalışmaları sırasında Yüksekköy Mahallesi’nde beklenmedik ve şiddetli bir saldırıya maruz kaldı. Bozdoğan’ın seçim çalışması yaptığı araca, pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Bu tehlikeli ve endişe verici olay, Bozdoğan’ın araçtan ayrılmasının hemen ardından gerçekleşti. Saldırının ardından, jandarma ekipleri hızla olay yerine intikal ederek, saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Bu olay, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday gösterilmemesinin ardından Memleket Partisi’ne geçişi ve oğlu Ozan Mehmet Bozdoğan’ın bu partiden aday gösterilmesinin ardından meydana geldi. Haluk Bozdoğan, olayı öğrenir öğrenmez diğer programlarını iptal ederek duruma tepki gösterdi ve “Kimse bizi yolumuzdan alamayacak” diyerek şiddetle kınadı.

Memleket Partisi tarafından düzenlenen bir basın toplantısında, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve parti üyeleri, yaşanan saldırıyı kınadı. Haluk Bozdoğan, cesur bir tavır sergileyerek üzerindeki çelik yeleği çıkartıp, alkışlar eşliğinde halka hitap etti. Tarsus İlçe Başkanı Ömer Yalçın da, “Artık oyun oynamayı bıraktılar, silahlar sıkmaya başladılar. Bunlara karşı dik durun, 31 Mart’ta en güzel cevabı verin!” şeklindeki sözleriyle halkı cesaretlendirerek, saldırının altında yatan politik manevralara dikkat çekti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Memleket Partisi Tarsus Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan’a Silahlı Saldırı